Moderne-tuin

Moderne tuin en grind

Geschatte leestijd: 6 minuten

Inhoudsopgave

Introductie
Heeft u wel eens nagedacht over de impact van grind op uw tuin? Wij van goedkoopgrind.nl denken hier uiteraard vaak over na. Niet alleen omdat wij onze klanten van een zo goed mogelijk advies willen voorzien, maar ook omdat wij iedere dag weer zien hoe erg het aanzicht van een tuin kan veranderen wanneer er voor een bepaald type grind gekozen wordt. We zien dit voornamelijk terug komen in een van de meest populaire tuinstijlen van dit moment: de moderne tuin. De moderne tuin is een tuinstijl die vaak voorzien wordt van mooie grindsoorten die speciaal voor moderne tuinen optimaal zijn. Al eens gedacht aan een buitenkeuken met betonnen aanrechtblad? Daarover vertellen we je later graag meer.

Moderne tuin en andere populaire Tuinstijlen

We willen eerst de meest populaire tuinstijlen van dit moment in kaart brengen. Op dit moment zien we namelijk een klein aantal tuinstijlen de overhand nemen. Het zal voor iedereen geheel subjectief blijven om te bepalen wat de juiste tuinsoort is die bij diegene past. Een tuin is natuurlijk een groot onderdeel van een huis. Ook is dit vaak de plek waar mensen enorm veel tijd doorbrengen.

Momenteel zien we een duidelijke trend in bepaalde soorten tuinen. In onze ervaring zijn de meest populaire soorten tuinen op het moment de volgende:

De natuurlijke tuin

De natuurlijke tuin is een tuin die de natuurlijke groei van planten vooropstelt. Het is zaak dat deze tuin er mooi en natuurlijk uit ziet, en die schoonheid zit hem dan voornamelijk in het vele aantal planten, bomen en bloemen. Hierbij wordt vaak ook genoten van de aanwezigheid van kleine dieren zoals konijnen en kikkers.

Styling tuinen

Styling tuinen zijn tuinen die vaak vol staan met elementen die niet in een doorsnee tuin aanwezig zullen zijn. Denk hierbij aan opvallende standbeelden en/of kunstwerken, maar ook aan bepaalde soorten verlichting of fonteinen. Vaak hebben de eigenaren van deze tuinen een bepaalde liefde voor dit soort elementen, en dat zien ze dan ook graag terug in hun tuin.

Thematische tuinen

Thema tuinen hebben, zoals de naam al zegt, vaak een duidelijk thema. Denk hierbij aan een soort zen-tuin waar alles in het teken staat van de zen-cultuur en tot rust komen, maar ook bijvoorbeeld een tuin met enorm veel ruimte om te spelen. Alles wordt ingericht met het oog op dat type tuin. Een zen-tuin zal beschikken over bepaalde typen bomen die goed bij de sfeer passen, waar een speelparadijs vol zal staan met bomen waar eventueel in geklommen kan worden of die wel tegen een stootje kunnen.

Moderne tuinen

De moderne tuin is in onze ogen op dit moment een van de meest populaire tuinstijlen. We zien dit namelijk heel erg terug in het type grind dat er bij ons wordt besteld, en de vragen die gesteld worden.

Een moderne tuin is vaak een tuin die er strak en overzichtelijk uit ziet. Ook is de moderne tuin erg gebruiksvriendelijk, wat mensen die veel werken erg aanspreekt. Het is namelijk erg prettig om niet al te veel tijd aan uw tuin te hoeven besteden wanneer u 40 uur per week werkt. Toch ziet uw tuin er dan wel enorm strak uit.

“Een moderne tuin is vaak een tuin die er strak en overzichtelijk uit ziet”.

Grindsoorten voor Moderne Tuinen

We benoemden zojuist al even dat wij veel grind verkopen voor moderne tuinen. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van een moderne tuin. Een moderne tuin beschikt vaak over grote donkere tegels, aangevuld met mooie types grind die erg goed passen in een moderne tuin. Dit kunnen veel verschillende soorten zijn, maar in onze ogen zijn de onderstaande soorten grind echt optimaal geschikt voor een moderne tuin.

Icy Blue Grind

Icy blue grind is een mooie blauwe grindsoort die bestaat uit slijtvast marmer. De grijsblauwe kleur geeft deze grind een exclusieve uitstraling. Hierdoor is deze grindsoort enorm goed te combineren met natuurstenen tegels en bestrating.

Basalt Split Zwart

Basalt Split zwart antraciet is een hard vulkanisch stollingsgesteente dat afkomstig is uit de Duitse Eiffel. Door de hoge hardheid is deze zwarte steensoort erg goed te gebruiken voor zwaardere zaken zoals een oprit of paden. Ook past de kleur zwart bij bijna iedere tuin, en straalt de kleur zwart altijd klasse uit!

Flat pebbles zwart

Flat Pebbles Zwart zijn mooie platte rivierstenen bestaand uit leisteen. Deze stenen zijn uniek door hun stijlvolle uitstraling en vorm. Ook zorgt deze unieke vorm ervoor dat deze stenen erg prettig zijn om op te lopen, waardoor ze heel geschikt zijn voor rondom uw vijver of rondom een terras. Daarnaast komt bij deze steen de diepzwarte kleur erg mooi naar voren wanneer deze stenen nat zijn.

Veel verschillende soorten grind voor de moderne tuin

Er zijn nog vele andere mogelijke grindsoorten die u in uw tuin zou kunnen laten leggen om een moderne en stijlvolle uitstraling te creëren. Echter zijn de drie grindsoorten die we hierboven benoemd hebben wel echt onze favorieten. We zien ook dat deze grindsoorten voor de moderne tuin het erg goed doen bij onze klanten, aangezien deze grinden en stenen in grote hoeveelheden worden afgenomen.

Wanneer wij ook kijken naar de eindresultaten van de tuinen waarin onze grind wordt geplaatst, zien we ook heel duidelijk hoe mooi de grind de rest van de tuin complementeert. Het is erg fijn om te zien dat het advies dat wij aan onze klanten meegeven ook daadwerkelijk tot leven komt in de tuinen van deze mensen.

Advies nodig?

Dat is namelijk iets waarvan wij u ook graag voorzien. Goedkoopgrind.nl biedt u niet alleen de mogelijkheid om goedkoop uw grind te kopen. Wij geven u ook graag persoonlijk advies. Wij snappen namelijk dat het erg moeilijk kan zijn om te bepalen hoe een bepaalde grindsoort er in uw tuin uit komt te zien en ook hoe dit er uit zal zien ten opzichte van andere kleuren en elementen in uw tuin. Daar hebben wij gelukkig erg veel ervaring in, waardoor we hier ook goed advies in kunnen geven.

U kunt ons telefonisch bereiken voor direct contact, maar u kunt ook eenvoudig het contactformulier op onze website invullen. Wanneer u dit doet zullen wij zo snel mogelijk proberen contact met u op te nemen.

Goedkoopgrind.nl

Goedkoopgrind.nl is een bedrijf dat gestart werd toen ons duidelijk werd dat er een duidelijke vraag is naar het online aanbieden van grind. Wij willen hierop inspelen door kwalitatief goede grind te verkopen voor een eerlijke prijs. Daarnaast proberen wij ook erg goede secundaire voorwaarden aan te bieden.

Zo kunt u bij ons uw big bags grind of split al binnen 3-4 werkdagen thuis verwachten. Wij streven naar een snelle levering. Daarnaast bezorgen wij door heel Nederland voor slechts 40 euro.

Wij proberen ook zo duidelijk mogelijk te communiceren bij aflevering van de bestelling. Zo ontvangt u de avond van tevoren een mail met daarin de verwachte levertijd. In sommige gevallen kan het ook zo zijn dat de chauffeur u op de dag zelf even belt om aan te geven dat hij binnenkort langs zal komen.

Snel aan de slag met grind voor uw moderne tuin? Wacht dan niet langer en bestel direct!

Getagd op:
De waardering van www.goedkoopgrind.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 518 reviews.
×