Levertijd

De standaard levertijd bedraagt 3-4 werkdagen. U ontvangt de avond vóór levering een e-mail met verwachte aflevertijd of de chauffeur belt op de leverdag zelf.
We willen u dan ook vriendelijk verzoeken dit eerst af te wachten. Zijn we aan het eind van werkdag 4 nog niet geweest óf heeft u in deze 4 werkdagen nog niks gehoord? Neem dan pas contact op.
Vóór die tijd kunnen ook wij helaas niet melden welke dag er geleverd wordt.

Hoe bezorgen we?

Bestellingen worden geleverd door een vrachtwagen met kooi-aap. Dit is een meeneemheftruck achter de vrachtwagen. De chauffeur kan hiermee kleine afstanden rijden.
Met deze heftruck kan de chauffeur de big bag uit de vrachtwagen halen en bij u neerzetten. Hij kan in overleg op eigen terrein de bestelling plaatsen, dit is de verantwoordelijkheid van de klant.
Vrachtwagen, kooi-aap en palletwagen kunnen niet op het onverharde komen; ze zouden dan vast kunnen komen te zitten.
Het losadres moet bereikbaar zijn voor een vrachtwagen van ±15 meter lengte, met een gewicht van 30.000 kg/30 ton. Is dit niet het geval? Meld dit dan vóór bestelling.

Bereikbaarheid van de afleverplaats

U kunt in overleg met de chauffeur bekijken waar de big bag(s) neergezet kunnen worden. Hij wil graag met u meedenken over de bereikbaarheid, maar uiteindelijk zal hij beslissen of de door u gekozen plaats haalbaar is. Er zal dan samen voor een andere plaats gekozen moeten worden. Het niet neer kunnen zetten van de big bags op de door u gewenste plaats is géén geldige reden voor annulering van de bestelling.
Ook keren we niet terug om goederen te komen verplaatsen.

Kan de vrachtwagen er komen?
Weet u niet zeker of uw bestelling wel geleverd kan worden, doordat u bijvoorbeeld in een smalle straat woont, woonerf of bij een kleine parkeerplaats?
Of zijn er bijzondere wensen wat betreft levering zoals bijvoorbeeld achter het huis bij een tuinpoortje?
Neem gerust contact op en stuur foto’s door van de situatie. We kunnen voor u kijken in overleg met de transporteur wat de mogelijkheden zijn.

LET OP: De Waddeneilanden en Marken zijn uitgesloten van levering. Wordt vanuit hier een bestelling geplaatst, zullen we deze helaas moeten annuleren.

De waardering van www.goedkoopgrind.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 526 reviews.
×