Goedkoopgrind logo registered trademark

Mijn naam is Ruben. Als jonge knul ging ik al vroeg mee naar het familiebedrijf. Een zand- en grindhandel, opgericht door opa en later overgenomen door mijn vader.

Lopend op klompen speelde ik in de grote hopen zand en grind. Wie heeft er nou zo’n grote zandbak!
Uiteraard waren ook alle machines en voertuigen aanwezig die je bij zo’n bedrijf zou verwachten, zoals een laadschop, heftruck, kraan en vrachtwagen. Indrukwekkend en leuk! Af een toe met vader mee op de vrachtwagen, bestellingen afleveren bij klanten in de buurt. Of er naast zitten in de laadschop terwijl aanhangers met zand en grind werden geladen. Op ongeveer 14-jarige leeftijd zelf voorzichtig begonnen met laadschop rijden en klanten helpen. Om vervolgens met 18 jaar zelf het vrachtwagen rijbewijs te halen.

De interesse voor siergrind

Ik weet nog goed de verschillende hopen siergrind naast elkaar; allemaal met hun eigen kleur, herkomst en formaat. Mooi dat de natuur zoiets kan ‘maken!’ De interesse is gewekt.
Het assortiment werd steeds groter en meer en meer klanten worden geholpen met het mooiste grind voor hun tuin.

Hiernaast ben ik ook altijd gefascineerd geweest door computers en het internet. Als opgroeiend kind was het internet in opkomst en kon je er steeds meer mee. Tijdens deze periode ben ik er veel mee bezig geweest en mezelf diverse zaken aangeleerd. Hoe mooi is het dan als 2 passies samen komen: een webwinkel in siergrind! Na diverse opleidingen hiervoor te hebben gevolgd kan er in 2014 gestart worden: GoedkoopGrind.nl! Een door mij gemaakte en gerunde grind webwinkel.

Als onafhankelijk bedrijf weet ik de beste inkoopadressen met het mooiste grind tegen de beste prijs. Inmiddels meer dan 10 jaar verder veel mensen blij gemaakt en hoop dat nog een een lange tijd te kunnen blijven doen.

Geschreven naam ruben over ons goedkoopgrind

Bedrijfsgegevens:
Handelsnaam: Goedkoop-Grind.nl
Telefoonnummer: (+31) (0)85-065 3283
E-mail: info@goedkoopgrind.nl
Website: https://goedkoopgrind.nl

Vestigingsadres:
Brouwersstraat 14 A
6051 AA Maasbracht

KvK: 60028769
BTW: NL002243752B56

De waardering van www.goedkoopgrind.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 528 reviews.
×